Nagelterapeut – Vidareutbildning

Nagelteraput – Vidareutbildning

Här kan du som redan har ett certifikat inom ett material välja att utöka dina kunskaper och lära dig ett till. Här kan du göra en påbyggnad i ditt kunskapsförråd och då lära dig antingen gelé eller akryl beroende på vad du kan tidigare.

Längd: 6 dagar.
Pris: 12 995 kr – inkl. moms och startpaket! Avbetalning via Klarna finns.
Antal: Antal elever per kurs är 1-6 st, möjlighet till privatkurs finns.
Förkunskaper: Manikyrist samt nagelterapeut i ett material.
Plats: Haga Beauty, Göteborg.

Våra utbildningar inom naglar är för dig helt utan förkunskaper inom yrket och som vill satsa på en yrkesverksamhet inom hand och nagelvård och/eller nagelkosmetik. Våra utbildningar är SEYF-godkända för att du som elev ska kunna känna dig trygg med att du får en utbildning av högsta kvalitet.

Vi erbjuder förutom ett internationellt certifikat efter avslutat och godkänt prov ett stort start-kit som du dessutom inte behöver använda under skoltid utan enbart utanför skolan. Under kurstiden är det skolans produkter man använder. Startpaketet innehåller ett obligatoriskt “Allt du behöver” startpaket/arbetsmaterial samt kurslitteratur.

Vi har delat upp våra kurser i fyra olika. Manikyrist, lilla och stora Professionella Nagelterapeut samt nagelterapeut vidareutbildning.

Haga Beauty
Skolgatan 27
413 02 Göteborg
utbildningar@hagabeauty.se
> Hitta hit

Jessica 0733-951900 (Salongsägare)
Elin 0762-916900 (Hud & Nagelterapeut, Fransstylist)
Åsa 0738-410809 (Frisör)
Eric 0708-436149 (Tatuerare)