Hudbehandlingar

Hudbehandlingar

Radiance peel/Retinol peeling – 1150:-

Radiance Peel passar alla hudtyper som är i behov av förnyelse.
Den intensiva behandlingen kan användas för att jobba på linjer & rynkor, ojämn pigmentering och förlorad spänst. Retinol ger även goda resultat på en aknebenägen hud. Peelingen minimerar synbarheten av akneärr och postinflamatorisk hyperpigmentering.

Kurpris:
3 behandlingar: 3000:- (ord.pris 3450:-)

 

Exuviance AHA-peeling – 30 min – 500:-

En behandling som stimulerar cellförnyelsen, minimerar linjer och rynkor samt ojämn pigmentering. Behandlingen ger maximal återfuktning och lyster till en trött och livlös hud. Perfekt för dig som har begränsat med tid men vill ge din hud det allra bästa.

Kurpris:
3 behandlingar: 1300:- (Ord.pris 1500:-)
6 behandlingar: 2500:- (Ord.pris 3000:-)

 

Exuviance Glow Ansiktsbehandling – 45 min – 700:-

En effektiv och cellförnyande behandling med AHA-peeling med fokus på att ge huden ny lyster. Passar bra att utföra som ett kurförlopp för att intensifiera behandling av t ex akne, hyperpigmentering, torrhet eller ålderstecken.

I denna behandling exfolierar vi huden, tillför huden fukt och näring, förebygger förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt orenheter. Behandlingen avslutas med den lyxiga Guldmasken.

 

Exuivance Klassisk Ansiktsbehandling – 60 min – 750:-

En rengörande, vårdande behandling som stimulerar och ökar cellförnyelsen med AHA/PHA-peeling. I denna behandling exfolierar vi huden, tillför huden fukt och näring, förebygger förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minskar uppkomsten av orenheter.

Microneedling + BB Glow Ansikte + Hals + Dekolletage – 3900 kr

 

Exuviance Djuprengörande Ansiktsbehandling – 75 min – 850:-

En djuprengörande behandling för fet hud/orenheter i huden där vi lägger extra fokus på att göra en grundlig porrengöring. Behandlingen minskar förekomsten av talg och orenheter samt arbetar på röd ärrvävnad och pigmenteringar.

 

Exuviance Lyx Ansiktsbehandling – 90 min – 950 :-

En lyxig och avkopplande behandling för både hud och själ, som är rengörande, vårdande och stimulerar och ökar cellförnyelsen med AHA/PHA-peeling. I denna behandling exfolierar vi huden, tillför huden fukt och näring, förebygger förekomsten av fina linjer och oregelbunden pigmentering samt minskar uppkomsten av orenheter. Vi lägger fokus på en lång avslappnande massage av ansikte och dekolletage samt plockning av bryn.

 

Frans- & brynfärg inkl plockning av bryn (Tillägg i ansiktsbehandling) – 300:-

Haga Beauty
Skolgatan 27
413 02 Göteborg
utbildningar@hagabeauty.se
> Hitta hit

Jessica 0733-951900 (Salongsägare)
Elin 0762-916900 (Hud & Nagelterapeut, Fransstylist)
Åsa 0738-410809 (Frisör)
Eric 0708-436149 (Tatuerare)